להלן שימושים שונים לאנלייזרים תרמיים:
יישומי ניתוח תרמי למחקר ואקדמיה
חומרים היו הכוח המניע מאחורי הקידמה הטכנולוגית מאז ומתמיד. החשיבות העצומה של חומרים חדשים להמשך התפתחות החברה לא השתנתה עד היום. יותר משני שלישים מכל החידושים הטכניים ניתן לייחס ישירות או בעקיפין לחומרים חדשים.
חומרים חדשים בעלי תכונות ופונקציונליות טובים יותר במחקר ופיתוח ומגבירים את התחרותיות של התעשייה. זה גם נותן יותר תנופה לכלכלה בת קיימא. לפיכך, הדבר תורם רבות לשגשוג גדול יותר ולאיכות חיים.
בין אם סיבים קרמיים, ביו-פלסטיק או ננוטכנולוגיה – ההמשך בפיתוח חדש של חומרים מורכבים, לרוב הטרוגניים, דורש מחקר בסיסי חזק ומוצק. זה מצריך מגוון אפשרויות מחקר בתחום פיזיקת החומרים ביחס ליכולת חום ספציפית, נקודת התכה, מקדם התפשטות, התנהגות הסינטור או מוליכות תרמית של החומרים החדשים.
נכון לעכשיו, מחקר פולימרים, חומרים היברידיים, super-semiconductors וחומרים superlight מעניינים את תעשיית הרכב והחלל. חלק מחומרים אלה כוללים silicon carbide, titanium aluminide והם בעלי עניין מיוחד בלשחק תפקיד חשוב במחקר ופיתוח. אולם בעתיד, חפצים יומיומיים יהיו מורכבים יותר ויותר מחומרים חדשים שיהפכו אותם לפונקציונליים ובטוחים עוד יותר. הטיפול במוצרים אלו יהיה מהיר יותר, בטוח יותר ונוח יותר.
LINSEIS מספקת מגוון רחב של ציוד מדידה איכותי כגון דילטומטרים, מדדי קלורימטרים לסריקת דיפרנציאליים בלחץ גבוה HP-TG/DSC, Thermobalances, מנתחי ספיגה גרבימטריים, מנתחי סרט דק ומד מוליכות תרמית. כלים אלו מספקים פתרונות באמצעות יישומים מגוונים אשר יועילו לצמיחה בתעשייה.
יישומי ניתוח תרמי - קוסמטיקה, תרופות ומזון
מרכיבים של תרופות רבות רגישים לחום ומאבדים במהירות את השפעתם עקב השפעת החום. זהו המקרה, למשל, עם תחליבים, שלעתים קרובות משנים את עקביותם גם ב- summary temperatures תוך הפרדה למרכיבים. בנוסף, שומנים הכלולים באמולסיה עלולים להתקלקל, מה שהופך את התרופה לבלתי שמישה.
תרופות רבות צריכות להישמר בקירור כדי לא להתפרק כל כך מהר. בגרמניה יש יותר מ-2,000 מוצרים מצוננים או מוצרים שרגישים לטמפ' כגון חיסונים מיוחדים, תרסיסים לאסטמה ואינסולינים שיכולים לחרוג מטמפרטורה של 8 מעלות צלזיוס לזמן קצר בלבד. בנוסף לכימיה לרופאים, ישנם גם מוצרים קוסמטיים רבים כמו קרמים הרגישים לחום ולכן דורשים הגנה מיוחדת.
ניתן להפחית את התגובה של תרופות להשפעות תרמיות עם אריזה מתאימה. עם זאת, כדי למצוא את האריזה הנכונה, יש צורך להכיר את המאפיינים של המרכיבים המשמשים.
שיטות חקירה כמו אנליזה תרמית וקלומטריה משמשות בתחום הפרמקולוגיה בעיקר לאפיון החומרים הפעילים העיקריים ולקביעת צורת המינון התרופתית.
בשל הרגישות הגבוהה שלהם, המכשירים מבית LINSEIS מאפשרים לזהות את התגובות התרמיות הקטנות ביותר עם כמויות קטנות במיוחד של דגימה. זה הופך אותם לאידיאליים לשימוש בתחום רגיש זה.
ניתוח תרמי בכימיה
מכשירי ניתוח תרמי הופכים חשובים יותר ויותר בתעשייה הכימית על מנת להעריך את ההשפעה של חימום וקירור על תכונות פיזיקליות וכימיות של דגימות. זה הפך הכרחי במחקר, פיתוח מוצר, אופטימיזציה של תהליכים ואבטחת איכות.
הרכישה של מכשירים אלה היא לרוב זולה יותר מטכניקות בדיקה ומדידה אחרות. הטיפול בהם אינו דורש ידע מיוחד וקל לבצע אוטומציה.
עם ניתוח תרמי בכימיה, למשל, ניתן לענות על השאלות הבאות:
כיצד משתנות תגובות כימיות תחת לחץ?
כיצד משתנה חומר בהשפעת גז?
באיזו טמפרטורה הופך זרז לפעיל?
האם תהליך מתנהל בבטחה גם בטמפרטורות גבוהות יותר?
האם תהליך התכה כבר עם פירוק?
השגת נתונים של ניתוח תרמי יכולה לקבוע נקודות התכה, מעברי פאזה , נקודות פירוק וההערכה מספקת של מחקרים קינטיים של תגובות כימיות.
אנלייזרים תרמיים של LINSEIS פועלים תחת לחצים, טמפרטורות ותנאי סביבה מבוקרים. תוצאות המדידה המתקבלות עם המכשירים של LINSEIS מהוות בסיס אמין לאופטימיזציה של תהליכים כימיים, אמינות תהליכים וביצועים והערכה של סימולציות.
לדוגמה, מכשירי בדיקת גומי כגון מד המוליכות התרמית של Linseis Transient Hot Bridge הם קריטיים לבדיקת המוליכות התרמית של תרכובות מסוימות. ציוד זה הוא מרכיב חיוני למתן ניתוח מכני ודינמי של גומי. עריכת בדיקת בקרת איכות לתרכובת גומי באופן זה מבטיחה ש O-rings מיסבים של מנוע, צמיגים, אטמי חלונות ומוצרים נוספים יוכלו לעמוד בתנאי השימוש בהם.
זוהי רק דוגמה אחת מהיכולות הרבות שהמכשור של LINSEIS מספק בכל הנוגע לקלומטריה בכימיה ויישומים אחרים.
ניתוח תרמי באלקטרוניקה
ככל שהטכנולוגיה ממשיכה להתקדם, הצורך בניהול תרמי הופך חשוב יותר. האלקטרוניקה ממשיכה להיות בעלת יכולת וחזקה יותר, מה שאומר שהיא גם מייצרת יותרwaste heat מאשר מכשירים מהדורות הקודמים. ניהול כמות החום שהם יוצרים חיוני ליצירת מוצרים בטוחים ויעילים ביותר בשוק. ללא ניהול תרמי מתאים, מכשירים אלקטרוניים יכולים לחוות יכולות מופחתות כמו גם תוחלת חיים קצרה יותר ויעילות אנרגטית נמוכה יותר.
זה מה שהופך את הניתוח התרמי לאלקטרוניקה לכל כך קריטי - הוא עוזר למתכננים למצוא את הדרכים הטובות ביותר לפזר חום עודף כך שלא ישפיע על ביצועי המכשיר ויעילותו. על ידי מתן פיזור חום יעיל יותר, היצרנים יכולים להגדיל ביעילות את כוח העיבוד של המערכות שלהם ולאפשר עיצובים קומפקטיים ונוחים יותר למשתמשים. Linseis מספקת פתרונות מוליכות תרמית המאפשרים ניתוח תרמי עבור אלקטרוניקה כדי לעזור למתכננים וליצרנים לשפר את המוצרים שלהם ולהציע את הביצועים הטובים ביותר מהמכשירים שהם יוצרים.
מוליכים למחצה כגון סיליקון (Si), גרמניום (Ge), גליום ארסניד (GaAs), Bismuth telluride או קדמיום גופרתי (CdS) הפכו חיוניים בהנדסת חשמל. לא רק שהם מהווים את הבסיס למכשירים אלקטרוניים כמו מחשבים, צגים וסמארטפונים, הם גם הופכים חשובים יותר ויותר ביצירת האור. משמעות הדבר היא שבדיקת מוליכות הסיליקון, מוליכות גרמניום ואלמנטים אחרים הפכה יותר ויותר חשובה עבור חוקרים ויצרנים בסקטורים רבים.
קשה לנתח ולאפיין חומרי מוליכים למחצה ורכיבים אלקטרוניים המבוססים על חומרים מגוונים אלה . היישום ניתן על ידי טכניקות מדידה תרמואנליטיות מודרניות אשר, בין היתר, מספקות תשובות לשאלות הבאות:
באילו נסיבות נשבר שבב סיליקון?
מהי המוליכות התרמית של הסיליקון ברכיב אלקטרוני?
איזו התנהגות מראים חיישנים תרמיים בטמפרטורות גבוהות מאוד?
האם מערכת הדבק התקשתה מספיק?
האם נתיב החום של רכיב מצביע על נקודות תורפה?
ניתן לקבוע את ההתנהגות התרמית של רכיבי מוליכים למחצה במהלך היישום באמצעות שיטות מדידה תרמואנליטיות וכן את יעילות שלבי התהליך כולל מבנה השכבה ותכונות ההידבקות. ניתן לממש גם שליטה בפרופילי השתלה (למשל בורון בסיליקון) או אוויר נקי בחדר (למשל רכיבים אורגניים).
בין אם המשימה שלך היא פיתוח מוצר, בקרת איכות, אופטימיזציה של תהליכים או ניתוח נזקים, Linseis יכולה לספק לך את המוצר המתאים כדי לשפר את המחקר שלך לגבי התנגדות חשמלית ומוליכות. אלה כוללים ניתוח תרמי עבור אלקטרוניקה ועוד. ישנם אינספור תחומי יישום לשיטות ניתוח תרמי כגון קלורימטריית סריקה דיפרנציאלית (DSC), תרמוגרבימטריה (TGA) או מדידה תרמית (TCA) ותחבורה חשמלית (HCS) באמצעות טכניקת LaserFlash (LFA) או פלטפורמת ה-LSR המוכחת של LINSEIS.
ניתוח תרמי בתעשיית הקרמיקה והזכוכית
למרות המראה החיצוני, ניתן למצוא זכוכית וקרמיקה בהמון מוצרי היי-טק המשמשים במגוון רחב של תחומים. מגוון היישומים הללו נע מזכוכית פשוטה לחלונות וקרמיקה דקורטיבית ועד לחומרים בעלי ביצועים גבוהים הדומים מעט לחומרים המקוריים.
קרמיקה בעלת ביצועים גבוהים או קרמיקה הנדסית תופסות עמדה מיוחדת בשימוש בכל מקום שבו חומרים אחרים מגיעים לגבולותיהם. ישנם מספר שימושים שנכללים אך לא מוגבלים לעומסים עצומים, טמפרטורות קיצוניות, תחת כוח או כשתל בגוף האדם. עם זאת, עדיין ניתן למצוא במטבח קרמיקה בצורת מחבתות קרמיות או כלים למיקרוגל. הקרמיקה, במקרה זה, מזוגגת בדרך כלל כדי לתת לחומר המוצא הנקבובי והגבישי משטח זכוכיתי, סגור, ובכך אטום למים.
אפילו זכוכית נהנית מפופולריות גדולה יותר ויותר מחוץ למגוון היישומים המסורתיים. הזכוכית כבר מזמן לא רק מעובדת לכוסות שתייה, אלא גם לזכוכית בטיחותית, לכיריים זכוכית-קרמיקה או לכבלים סיבים אופטיים. זכוכית כאריזה היא טבעית בדיוק כמו תנורי מים מזכוכית, אלמנטים אופטיים באסטרונומיה ובמסע בחלל.
ניהול איכות הוא הכרחי מאחר שאפילו הסטיות הקטנות ביותר בחומר המוצא ובתהליך הייצור משפיעות לרעה על התכונות הרצויות של זכוכית וקרמיקה. בדיקת חומרי הגלם ודגימה קבועה הן הכרחיות שכן הן השיטות היחידות לקביעה מתי קרמיקה נשברת או מתי סוג מסוים של זכוכית נמס או נשרף.
Linseis מייצרת מגוון גדול של כלים לניתוח תרמי למדידה משופרת של תכונות החומר כגון מוליכות תרמית של זכוכית וקרמיקה. נכללים בין היתר:
- קביעת קיבולת חום ספציפית (DSC PT1600)
- התרחבות תרמית, מעבר זכוכית, נקודת ריכוך ו- Sintering behavior באמצעות דילטומטריה
(pushrod and non – contact optical).
- מוליכות תרמית של קרמיקה באמצעות Laser flash או Transient hot bridge.
ניתוח תרמי בתחום הרכב, התעופה והחלל
הדרישות לחומרים לבניית כלי רכב ,תעופה וחלל גבוהות במיוחד. הפונקציונליות והעמידות של העיצובים תלויים באופי ובהתאמה של החומרים, וגם בבריאותם של נוסעי הרכב לרבות נהגים, טייסים, אסטרונאוטים ונוסעים.
גורם מכריע לבחירת החומרים באזורים אלו שלפעמים רגישים במיוחד, הם תכונות תרמו פיזיקליות. ניתן לקבוע תכונות אלו באמצעות ניתוח דפורמציה, בדיקת חומרים או בדיקת סדקים. זה מה שהופך את הניהול התרמי ביישומי רכב ותעשיות אחרות לחשוב.
בין היתר, טכניקות המדידה התרמואנליטיות המודרניות של LINSEIS מאפשרות לענות על השאלות הבאות:
- באיזו טמפרטורה מתעוות פגוש?
- איזה חומר הכי פחות רגיש לעיוות מפגיעה?
- מדוע יש חלק יצוק ל- Brittleness breakage ?
- האם ניתן לקצר את ה- curing cycle של שרף המחוזק בסיבי פחמן?
- האם חומר הטורבינה מוליך תרמית בצורה מספקת כדי להבטיח קירור טוב?
- איזה חומר יכול לעמוד בעומסים התרמיים הגבוהים בתעשייה האווירית?
טכניקות מדידה תרמופיזיות מספקות כלי אידיאלי למחקר ופיתוח עבור מכוניות, משאיות, מטוסים, לוויינים או טיסות חלל מאוישות. בדיקה זו היא הכרחית לבדיקת חלקים, בקרת איכות, אופטימיזציה של תהליכים ו/או ניתוח כשלים.
מראה הרכב עקב חשיפה למגוון השפעות סביבתיות במהלך השימוש בהם, יכול להשתנות במראה ובתפקוד. הבדיקות האקלימיות המסופקות על ידי המכשירים של LINSEIS ממלאות תפקיד מרכזי בגילוי ושיפור המוצר, כולל בדיקת הדיפוזיטיביות התרמית של גומי.
ניתוח תרמי בתחום תעשיות האנרגיה
בתקופות של שינויי אקלים והידלדלות מקורות האנרגיה המאובנים, זה נהיה יותר ויותר חשוב להשתמש בשאר המשאבים ביעילות רבה ככל האפשר לייצור אנרגיה וחום. הכרחי להכיר את התכונות התרמיות של דלקים כמו פחם, נפט וגז כדי להשיג מטרה זו.
הכרת המאפיינים התרמיים של החומרים המשמשים היא גורם בטיחות חשוב, בתחומים כמו אנרגיה גרעינית. במקרה זה, במיוחד, יש צורך למנוע דליפה של הרדיואקטיביות הנובעת מתחנת הכוח הגרעינית או בהנעה גרעינית מהכור. זה יכול להצליח רק אם בבנייה משתמשים בחומרים שיכולים לעמוד גם בקרינה וגם בלחצים וטמפרטורות הפעלה גבוהים. נדרשים מכשירי לחץ גבוה מבית Linseis כדי לקבוע זאת. מכשירים אלה מיוצרים כדי לעמוד בתנאים אלו.
טמפרטורות ולחצים גבוהים אף יותר מיוצרים על ידי שחזור אנרגיה משנית של ליתיום באמצעות כורי היתוך. למרות שהתהליך עדיין בחיתוליו, המחקר פועל במלוא המרץ כבר שנים. אחת השאלות הרגישות ביותר בתכנון של כור מסוג זה היא קביעת החומר עבור הקיר המתאים. תשובה זו יכולה להיקבע רק כאשר משתמשים בשיטות ניתוח תרמי אמינות כגון דילטומטריה, ניתוח תרמי סימולטני או ניתוח Laserflash.
LINSEIS מציעה למדענים ומפתחים בתעשיות הגרעין והאנרגיה מגוון רחב של מכשור ניתוח תרמי באיכות גבוהה העומד במלוא דרישות הדיוק, הבטיחות והפונקציונליות.
ניתוח תרמי בתחום טכנולוגיית הסרט הדק
המאפיינים הפיזיים של סרטים דקים הופכים חשובים יותר ויותר בתעשיות וביישומים כגון חומרים לשינוי פאזה, מדיית דיסק אופטית, חומרים תרמו-אלקטריים, דיודות פולטות אור (LED), תאי דלק, שינוי פאזה, צגים שטוחים ותעשיית המוליכים למחצה באופן כללי.
כל התעשיות הללו משתמשות ב single / multi-layer setups על מנת לתת למכשיר פונקציה מסוימת. מכיוון שהמאפיינים הפיזיקליים של סרטים דקים שונים באופן משמעותי מחומר בתפזורת, יש צורך להשיג תכונות תלויות עובי וטמפרטורה באמצעות התקני אפיון תואמים. בשל יחסי הממדים הגבוהים וטכניקות שיקוע, מתרחש פיזור נוסף של גבולות ושטח, וכתוצאה מכך תכונות הובלה מופחתות.
מכיוון שהדרישות למדידה עשויות להיות שונות מחומר בתפזורת, יש להשתמש במטרולוגיה שונה.
המוליכות התרמית והמוליכות החשמלית של חומרי סרט דק בדרך כלל קטנים מזו של עמיתיהם בתפזורת, לפעמים באופן דרמטי. לדוגמה, בטמפרטורת החדר, Lambda of a 20 nm Si film או Nanowire יכולה להיות קטנה בפקטורחמשמהמקבילה החד-גבישית בתפזורת שלה. עבור 100 ננומטר של Au ניתן להראות שמאפייני ההובלה כמעט נחתכים בחצי. באופן כללי ניתן לומר, שתכונות ההובלה אינן רק תלויות בטמפרטורה אלא גם תלויות מאוד בעובי .
הפחתות אלו במוליכות תרמית מתרחשות בדרך כלל משתי סיבות בסיסיות. ראשית, בהשוואה לגבישים בודדים בתפזורת, טכנולוגיות רבות של סינתזת סרט דק מביאות ליותר impurities, אי-סדר וGrain- boundaries, כל אלה נוטים להפחית את המוליכות התרמית. שנית, אפילו סרט דק מושלם מבחינה אטומית צפוי להפחית את המוליכות התרמית עקב פיזור גבולות, דליפת phonon ואינטראקציות קשורות. שני המנגנונים הבסיסיים בדרך כלל משפיעים באופן שונה על ההובלה בתוך המישור וחוצה-המישור, כך שהמוליכות התרמית של סרטים דקים היא בדרך כלל אנזוטרופית, אפילו עבור חומרים שלצורות התפזורת שלהם יש isotropic lambda.
ניתוח תרמי של מתכות
מתכות המשמשות כחומרים חייבות לעמוד בתנאים מסוימים בהתאם לשימוש המיועד. עמידות מקסימלית ואורך השימוש של מתכות תלויים בתכונות שלהן כגון קשיות, חוזק, התפשטות תרמית, מוליכות תרמית או התחמצנות ו/או ההתנהגות הקורוזיבית שלהן.
אלה הם לעתים קרובות סגסוגת עם semi or non-metals, מאחר שהדבר מגביל מאוד את השימושיות של מתכות טהורות. מתכות מעורבות אלו, הנקראות גם סגסוגות, מאופיינות בתכונות חומר משופרות ובכך מרחיבות מאוד את מגוון היישומים.
מטרולוגיה פיזיקלית כגון אנליזה תרמית דיפרנציאלית (DTA PT 1600), מיקרוסקופ חימום (דילטומטר אופטי L74), קלורימטריית סריקה דיפרנציאלית (DSC PT 1600) או תרמו-גרבימטריה (STA PT 1600) מאפשרת לנתח את ההתנהגות המתכתית של מתכות וסגסוגות לגבי הנושאים הבאים:
עד כמה מתכת מוליכה?
כיצד טמפרטורות מסוימות משפיעות על מתכת או סגסוגת?
כיצד החום הסגולי משתנה עם עליית הטמפרטורה?
באיזו טמפרטורה מתחיל החמצון של פני המתכת?
מתי סגסוגת מתכת נמצאת בשיווי משקל של פאזה?
כמובילה המוכרת במכשור עבור מוליכות תרמית ותכונות אחרות של חומרים, Linseis יכולה לספק את הציוד הדרוש לניתוח תרמי של מתכות. ניתן להשתמש במוצרים של Linseis לבדיקת מגוון רחב של מאפיינים, כולל:
מוליכות תרמית של סגסוגות
מקדם התפשטות ליניארית של פלדה
מוליכות של נחושת
מוליכות חשמלית של נחושת
חום ספציפי של פלדה
מוליכות תרמית של חומרי בידוד
מספר חומרי הבניין המשמשים לצורכי בנייה גדל עם תחומי היישום. הדבר גם מגביר את הצורך ביכולת להצהיר הצהרות מושכלות בנוגע למאפיינים של המדיות השונות ולעמידה בתקנים. בדיקת חומרי בניין - כולל בדיקת מוליכות תרמית של חומרי בידוד - לא רק מבטיחה שכל הדרישות של החוקים והתקנות החלים מתקיימים. תקני בטיחות המתועדים מפחיתים גם את הסיכון באחריות של כל המעורבים בפרויקט הבנייה.
ניתוח תרמי סימולטני (STA) מתאים באופן אידיאלי לחקירה ואפיון של התכונות התרמיות של חומרי בניין כגון בטון, מלט, טיט וחומרי בניין מינרליים אחרים. ניתן לנתח מעברי זכוכית של זכוכיות שונות, Binder burnout והתנהגות הפירוק, כמו גם את מידת הידרציה של המלט יחד עם התרחבות והתכווצות.
בהשוואה לאנליזה באמצעות שני מכשירים נפרדים, ל-STA יש יתרון גדול של מדידת שינוי המשקל והתגובה הקלורית בו זמנית כאשר מיושם לבדיקת מוליכות תרמית של חומרי בנייה. אותם תנאי ניסוי (atmosphere, קצב חימום וכו') חלים על Thermogravimetry (TGA) ועל קלורימטריית סריקה דיפרנציאלית (DSC). הדבר מאפשר תוצאות בדיקה מדויקות יותר באופן משמעותי והשגת יותר מידע בכל הנוגע לבדיקת התכונות התרמיות של חומרי בנייה.
דילטומטריה יכולה לספק מידע חיוני ביחס להתנהגות ההתרחבות וההתכווצות של חומרי בניין במהלך תהליך הייצור שלהם ובמיקומם הסופי.
קביעת המוליכות התרמית של חומרי בניין עם מד זרימת חום HFM הופכת מכרעת יותר ויותר ככל שהביקוש לחומרי בידוד וחיסכון באנרגיה עולה.
מוליכות תרמית של פולימרים
בין אם PE (פוליאתילן), PVC (פוליויניל כלוריד), PP (פוליפרופילן) או ביופולימרים - פלסטיק הפך חיוני בחיי היום יום. הם נמצאים ביישומים רבים כגון בקבוקי שמפו, צעצועים, חלקי רכב, ברפואה או בתעשייה האווירית.
חשוב להכיר מאפיינים הקשורים להתנהגות התרמית של פולימרים כגון נקודת התכה, מעבר זכוכית, גבישיות, יציבות תרמית ובלאי, על מנת להיות מסוגלים לבחור את הפולימר המתאים ליישום המתאים. ניתוח תרמי של פולימרים עוזר להבין את הייחודיות של חומרי גלם ושל המוצרים סופיים. זהו תנאי מוקדם חשוב לייעול תהליכי הייצור ולהשגת המפרטים הנדרשים ליישום המסוים של פולימרים אלו.
פולימרים מחולקים בדרך כלל לשלוש קבוצות עיקריות:
תרמופלסטיים
תרמוסטים
אלסטומרים
ניתן להשיג ניתוח תרמי מדויק של חומרים פולימריים בעזרת מערכות מדידה תרמואנליטיות מבית Linseis. הציוד שלLinseis לקלומטריה, תרמו-גרבימטריה, דילטומטריה וניתוח תרמו-מכני יכול לשמש בפיתוח מוצרים כמו גם באופטימיזציה של תהליכים, אבטחת איכות וניתוח נזקים.
בשל הרבגוניות והערך האינפורמטיבי שלה, קלורימטריית סריקה דיפרנציאלית (DSC) היא כיום שיטת הניתוח התרמי הנפוצה ביותר במגזר הפלסטיק. Linseis יכולה לספק מכשירים שמספקים את התוצאות הטובות ביותר בזכות ההבנה שלה ביסודות וביישומים . בנוסף, לתעשיית הפולימרים, LINSEIS מציעה מכשירי מדידה איכותיים נוספים כמו מיקרוסקופים לחימום, מדילטומטרים אופטיים, Light Flash Analyzer לקביעת מוליכות או מדיטמטר הלחץ היחידי בעולם.